Računovodstvo: 047 777 576, Ravnateljica: 047 410 668      047 777 757      ravrtic.slunj@gmail.com

Nagradni natječaj „Ovo je gigaBEEtna pčela“

Danas su predstavnici A1 našem vrtiću uručili osvojenu nagradu u likovnom nagradnom natječaju „Ovo je gigaBEEtna pčela“  za osvojeno 2. mjesto. U nagradnom natječaju s  likovnim radovima sudjelovale su tri odgojno-obrazovne skupine:

  • Srednja mješovita jaslična skupina „Zvjezdice“
  • Srednja mješovita vrtićna skupina „Pahuljice“
  • Starija mješovita vrtićna skupina „Bubamare“

Nagrada je kućica za pčele, dva pročišćivača zraka te ruksak sa pčelinjim proizvodima i prigodnom majicom svakom djetetu koje je u natječaju sudjelovalo.

Događaju su nazočili predstavnici A1 i profesora s Agronomskog fakulteta u Zagrebu gsp. Nikola Kezić, nazočila naša Gradonačelnica te pročelnica za društvene djelatnosti i predsjednica upravnog vijeća vrtića Dragoslava Cindrić.

Profesor Kezić je s djecom proveo zanimljivu radionicu kojom im je približio svijet pčela i njihovo funkcioniranje u pčelinjoj zajednici. Djeca su sa zanimanjem i radošću sudjelovala u radionici.

Ova inicijativa je vrijedna svake pohvale jer potiče razvoj svijesti o tome koliko su pčele važne, bitne i gigaBEEtne za prirodu i zdravlje ljudi te koliko su ugrožene sve većim zagađenjem okoliša.

Osvojenu kućicu ćemo postaviti u naše dvorište da nas sve podsjeća na važnost pčela, na naše zajedništvo i trud mnogih koji su se uključili u glasovanje i doprinijeli ovom uspjehu.

Hvala još jednom svima na zajedništvu, na svakom glasu kojim smo osvojili ovu nagradu.