Računovodstvo: 047 777 576, Ravnateljica: 047 410 668      047 777 757      vrtic-slunj@h-1.hr, djecji-vrtic-slunj@hotmail.com

Završetak projekta Laboratorij čitanja za pedagošku godinu 2017./2018.

Ponosni smo što smo ove pedagoške godine bili partneri na projektu Laboratorij čitanja zajedno s Udrugom Blaberon, Lingvističkim laboratorijem, Dječjim vrtićem Medvešćak i Poliklinikom za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag. Fond slikovnica Dječjeg vrtića Slunj je zahvaljujući ovom projektu znatno obogaćen, a samim time i edukativno – poučni, zabavni i zanimljiv sadržaj ovih slikovnica koje se svakodnevno čitaju. Svako dijete iz skupina koje su sudjelovale u projektu dobit će jednu slikovnicu na dar koju će čitati kod kuće. Na djeci blizak način potaknula se ljubav prema verbalnom izražavanju te ih se motiviralo za čitanje, jezično igranje, promišljanje i komunikaciju.

S obzirom da je danas u vrtiću bilo posljednje druženje jer je projekt završio, Udruga Blaberon ga je prijavila na natječaj, ne bi li se projekt održao, a rezultati će biti tijekom studenog.

Nadamo se da će se naše druženje i edukacija nastaviti te da ćemo i sljedeću pedagošku godinu biti dio ove promjene, veselja i novosti u radu s djecom koje donosi čitanje.