Računovodstvo: 047 777 576, Ravnateljica: 047 410 668      047 777 757      vrtic-slunj@h-1.hr, djecji-vrtic-slunj@hotmail.com

Online roditeljski sastanak

Putem Zoom aplikacije održan je online roditeljski sastanak za roditelje čija djeca pohađaju kraći program Predškole. Uz roditelje, sudionice i moderatori ovog sastanka u virtualnom okruženju bile su voditeljica kraćeg programa predškole i pedagoginja Dječjeg vrtića Slunj. Tema sastanka bila je “Spremnost i priprema za školu” koja je prezentirana s osvrtom voditeljice kraćeg programa predškole na poticanje emocionalnog razvoja i samokontrole djeteta od rane dobi, dok je pedagoginja svoje izlaganje usmjerila na  razvojne karakteristike djeteta prije polaska u školu. Po završetku izlaganja slijedila je rasprava u kojoj su se roditelji javljali s određenim pitanjima ne bi li se riješile nedoumice koje imaju. Ovaj online roditeljski sastanak završili smo sa sljedećim mislima:

Važno je da dijete veselo i bez straha krene u školu te da ima povjerenja u sebe i svoje sposobnosti.

Važno je voljeti i dobro poznavati svoje dijete i imati na umu da ono uči gledajući vas, jer ste upravo vi prvi i najvažniji učitelj svome djetetu.